Raadgevend Bureau De Leeuw
Voor professionaliteit en resultaat
Routebeschrijving naar Raadgevend Bureau De Leeuw

Er zijn verschillende mogelijkheden om naar Raadgevend Bureau De Leeuw, Woerdsestraat 24 te Zetten te reizen.

Route 1. Komend vanuit het noorden en oosten.

Volg de A50 richting Arnhem, bij knooppunt Waterberg de A12 richting Utrecht, bij knooppunt Grijsoord de A50 richting Den Bosch en bij knooppunt Valburg de A15 richting Rotterdam. Je neemt vervolgens de eerste afslag op de A15: dat is Andelst / Zetten.

** Je volgt de weg richting Zetten (Wageningsestraat). Even later steek je een spoorlijn over en ongeveer 100 meter verder is er tegenover een makelaarskantoor een weg naar rechts. Dat is de Woerdsestraat. Ons kantoor (De Wilgenhof, op nummer 24) ligt ongeveer 600 meter verder aan de rechter kant van de weg.

Route 2. Komend vanuit het noord- en zuidwesten.

Meestal verloopt de route via de A2 en ga je bij knooppunt Deil naar de A15, richting Arnhem / Nijmegen. De laatste afslag voor knooppunt Valburg is Andelst / Zetten. Volg verder de route 1 vanaf **.

Route 3.

Een andere mogelijkheid is om vanaf de A12 te komen en de afslag Ede / Wageningen te nemen en vervolgens met de pont in Wageningen de Rijn over te steken. Je rijdt dan op de Wageningsestraat en aan het einde daarvan (na ongeveer 6 km, 100 meter voor je NS-station Andelst/Zetten bereikt) moet je linksaf de Woerdsestraat in (de afslag ligt tegenover een makelaarskantoor).
Verder naar het oosten rijden over de A12 en bij knooppunt Grijsoord de A50 nemen, kan ook. Je volgt dan het deel van route 1 vanaf knooppunt Valburg.

Route 4. Komend vanuit het zuiden.

Rijdend over de A2, volg je vanaf knooppunt Deil route 2. Vanuit het het zuiden over de A50 komend, volg je vanaf knooppunt Valburg route 1.

Tenslotte het openbaar vervoer.

Het NS-station Andelst – Zetten bevindt zich ongeveer 700 meter van ons kantoor en ligt aan het traject Elst (G) – Tiel. Minimaal ieder uur komt er een trein aan, zowel van de kant van Elst als van Tiel. Vanaf het station ga je linksaf de Wageningsestraat op en na ongeveer 100 meter ga je rechtsaf. Dat is de Woerdsestraat. Na ongeveer 600 meter vind je nummer 24 (De Wilgenhof).

December 2005

Een gedetailleerde plattegrond kan worden gedownload. Klik daartoe op het volgende
pdf-bestand (120 Kb)